2013. február 4., hétfő

Housefull 1-2.

Mindig azt mondom, hogy az csak napról napra rosszabb lehet ha az ember késlelteti a Bwood féle filmek megismerését. Így éreztem én is pár éve amikor is megismerve az új világot, ostorozni tudtam volna magam, hogy eddig mi a francfenével töltöttem az életemet? Miért nem előbb? ... jött a kérdés. Ergo mindig csak hátrányom volt eddig belőle. EDDIG: Mert, hogy minden rosszban van valami jó. (csak meg kell találni). Itt van például a Housefull amit a "hátrányomnak" köszönhetően a közelmúltban dupla dózisban élvezhettem. ELŐSZÖR. ...Mert ugye én eddig az első részt sem láttam és, hogy jött a második, így már akkor úgy csináltam ahogyan azt illik. Sorba mentem. Mások meg már rég túl voltak az első részen és körömrágva várták, hogy mikor lesz már folytatás. Nekem ilyen gondokkal nem kellett szembesülnöm. Egyik este első, következő este második. :D ... Értitek? Értem? ...mi a lényeg?... semmi semmi semmi....

csak az, hogy...

Aki hasonló cipőben jár mint én jártam, azonnal iktasson be két filmnézős éjszakát, mert ezek a félbolondok igazán ki fognak kapcsolni. Majd nézed az első részt, ráhangolódsz és a végén erősen töröd a kobakod, hogy vajon hogyan fog folytatódni a történet? Aztán nézed a második részt és széttárt kezekkel kérded: MI VAN? ... ahogyan a történetek is kesze-kuszák, a két rész kapcsolódása is egyedi. Azaz semmilyen... XD Ilyet is ritkán látsz. (Úgy, hogy közben a főszereplő színészek megmaradnak, de már más karaktert játszanak.)


Mindenképpen nézd meg ha szereted a bolondos filmeket, a könnyed matinékat és ha szeretnél bomba bácsikat meg néniket látni a tengerparton düm-düm zenére rázni. Ja, apropó zenék... igazi sexy nyári dalokkal megspékelt a múvik. Garantáltan találsz kedvencet. Meg aztán vannak nagy nevek is, nem is kevés. Őrült karakterek, briliáns poénok ...és a jelszó: csak semmi dráma.
Összességében örülök, hogy megnéztem. ...ha pedig vki arról kérdez, hogy melyik a jobb, hát azt mondom. Mindkettő jó. Az első Housefull a főszereplő szeretni való karakterétől, Boman szokásos komédiájától, Arjun idegtépő imázsától és Deepika csodaszép bájától lesz befutó. (Emberek, Deepika nagyon ott van a szeren. Sokat fejlődött a csaj, már ami a színészkedést illeti!)
A folytatás pedig eleve leköt mert várod, hogy újra találkozz a régi karakterekkel, aztán mégse. Új történet, új emberek és irdatlan sok veszekedés és kiabálás! Igen... ez picit már néha sok volt. De ha viszont zenei téren nézünk a második részre, akkor mindenképpen lepipálja az elsőt. Sőt, nekem a befejezése is jobban tetszett.

HOUSEFULL, mert megérdemled!


Na meg a Dal-Zuhéból lemaradt Anarkali Disco Chali!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése