2012. december 23., vasárnap

Devdas VIII. rész - Chalak Chalak


Jöjjön hát az utolsó dal és ezennel köszönök is el azoktól a kedves olvasóktól akik figyelemmel kísérték a sorozatot. Remélem, hogy kedvet kaptatok a filmhez, amit megnézni egyáltalán nem bűn és nem is fogjátok megbánni. Kezdő Bollywood-osoknak, egyszerű érdeklődőknek, nagykutyáknak és úgy általában mindenkinek alapmű. Az iskolákban kötelezővé tenném mint a Rómeó és Júliát.
....és itt a vég. Nem csak a dalokból fogytunk ki, de a történet is lassan örök nyugovóra tér. Paro ugyebár már beházasodott egy jómódú családba (ahol egyébként büntetésben van amiért Chandramukhival mert táncolni és barátságot kötni, így nem teheti ki a lábát rezidenciáról). Dev egy ideje eltűnt, Chandramukhi pedig reménytelen szerelmével várta őt vissza. Devdas ugyan visszatántorog, ám az ivást továbbra sem hajlandó feladni és erre kezd az egészsége is rámenni. Chandramukhival tölti reménytelen napjait és együtt őrlődnek a kilátástalanságban.

Szerelem továbbra sincs közöttük, bár Devdas ráeszmélt, hogy mennyire szereti őt Chandramukhi, akinek aztán egy érzelmes és gyönyörű monológban megígéri, hogy az elkövetkezendő életeiben csak Chandramukhié lesz a szíve, de ebben az életben az ő egyetlen szerelme csak is Paro lehet.

VIGYÁZAT!
Ismételten legendás dallamok következnek!

Ivás, zene, tánc, nők és így megy ez amíg ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése