2012. december 31., hétfő

Dal-Zuhé : Dreamum Wakeupum (Aiyya)


Aiyyaaaaa..... jövök vele, bár nagyon esélytelennek tartottam a dolgot. Tulajdonképpen mondhatni csak annak köszönheti, hogy (nekem, nálam) ide bekerült most, hogy egy jó ideje ismerkedem a dalokkal és megszoktam már őket. Egyébként teljesen biztos vagyok benne, hogy nem lenne itt. Sőt emlékszem is, hogy pár hete ezen gondolatok fogalmazódtak meg bennem: Aiyya soundtrack? Hogy mi? Szóra sem érdemes, kérem.... Kiváltképpen a DW.
Azóta eltelt pár perc s óra, és már csak megszokásból is hallgatom őket. Többek között a Dreamum Wakeupum-ot illetve a Sava Dollar-t emelném ki. Az Aga Bai is elmenne még, de ahhoz még megint több idő kellene.... s ez nem jó jel. Az alább megtekinthető Dreamum Wakeupum is első hallásra elég gyengének tűnt. ...akkor már inkább a Sava Dollar. ...de az meg olyan "szokványos". Látjátok nem tudok dűlőre jutni, és csak keringek körülötte mint gólyafos a levegőben.

Egy biztos! Bekerült a Dal-Zuhéba, mert Rani még mindig csuda jól tudja rázni
és mert amúgy a látvány sem utolsó.
Na meg mert egy idő után olyan fíling dallá változik ami kedvet hoz (mondjuk a szilveszteri buliban), de sajnos egyáltalán nem epic.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése