2012. február 18., szombat

Billu Barber avagy "A Tökéletes OST" 1. rész - Marjaani

Ezennel szeretnék elindítani egy bejegyzés sorozatot ami az egekig fogja magasztalni a Billu Barber című film hivatalos betétdalait. Ez az a film amelynek kivétel nélkül minden egyes zenéje kincset ér és egytől egyig halni tudnék értük. Ilyennel ritkán találkozik az ember, legutóbb talán Gaga The Fame Monster albumával voltam úgy, hogy minden egyes dal a szívem legmélyébe beférkőzött. Azt hiszem sok Bollywooder társammal egyetérthetünk abban, hogy ez a film rendelkezik messze a legjobb OST-vel amit valaha is készítettek a desi filmgyártásban. Persze ez korántsem jelenti azt, hogy nincsenek nagy klasszikusok és slágerek amelyek aztán az idő múlásával nagy legendává növik ki magukat. A Billu csak abból a szempontból nagyon különleges, hogy minden egyes soundtrack tökéletes úgy ahogy van! Nem is húzom tovább az időt...

Rögtön itt is az első dal a lemezről, a címe:

MARJAANI


Marjaani, annyit tesz "Pokolba vele"!

A zene, a szereplők, a színkavalkád, az énekesek, a koreográfia és a háttértáncosok,
a pokolba veletek, olyan jók vagytok!
Fülesre és HD-re fel!

Énekhangot szolgáltatják:
Személyes nagy-nagy kedvencem, Sukhwinder KirázAHidegAHangjától Singh és Sunidhi Chauhan!

Előadóink: Kareena Kapoor és terrmészetesen Ő!

Vigyázat! Gyilkos egy szám! ;)
Ez is abból a bizonyos boxból került elő...

A dalnak egyébként egy hosszabb és picit másabb verziója került fel a korongra, ami megjegyzem szerintem még jobb mint a filmes verzió. Ezt itt most meg is hallgathatjátok és le is tölthetitek!

 www.Songs.PK - Marjaani - www.Songs.PK .mp3
Found at bee mp3 search engine
LETÖLTÉS

2 megjegyzés:

  1. Ezzel a számmal olyan élményem van (mióta lebilincseltetek a koreográfiátokkal szilveszterkor) rengeteget hallgatom a lejátszómon út közben. és egyszer majdnem felbuktam az Astoriánál a mozgólépcsőn mikor ritmusra akartam kilépni :D :P (természetesen nem az első eset volt XD)

    VálaszTörlés
  2. Áhhhh Mami! Ez most komoly??? Rajta van a lejátszódon??? Hiszed vagy sem, most könnyek gyűltek a szemembe! Ez annyira gyönyörű... újra eljött az ideje, hogy bekuporodjak a sarokba és zokogjak egy jót!

    Áldott legyen a neved Minah!
    Maradj StandBy üzemmódban, mert hamarosan folytatódik a sorozat! #deizgi :D

    Marjaani Marjaa-ni-i-iii :)

    VálaszTörlés