2012. november 11., vasárnap

Világvége, vagy amit akartok


Nem hagyhatom ki.
Eddig nem szóltam ezzel kapcsolatban semmit, hiszen elképesztő az az agresszivitás amit ez a téma némely emberből kivált, így inkább nem akartam vitákba keveredni. Komolyan mondom, hogy megkérdezni valakit arról, hogy "Hiszel a világvégében?" az sokaknál felér egy "Hiszel Istenben?" mérvű intim kérdéssel. Azonban az utóbbi hetekben utolért egy olyan felfoghatatlan állapot, amit nem hagyhatok szó nélkül és amit én már magának a világvégének képzelek.

Először is van itt valami, amit le kell szögezni....azt, hogy már bocsánat de csak a butuska emberek hiszik, hogy az univerzum egy szimpla Föld felrobbanással vagy kisbolygó becsapódással elintézi a dolgot. 

Ti kis egoista homo-szapienszek! Már megint a könnyebb utat választanátok, mi?

... és bár az okosok el is tervezték, hogy december akárhanyadikán jön el a vég, én még is inkább úgy gondolom, hogy a világvége már régóta és javában tart. AZ IDŐ. Engem például borzalmasan zavar, hogy az utóbbi időben egyszerűen mint egy vákum, szív magába és sodor magával az idő. Valahol valamikor fogják magukat és bizonyos órák egyszerűen csak úgy felszívódnak és eltűnnek az életünkből. Beszélhetek többesszámban? Beszélhetek. Van azaz elmélet, hogy ha az ember nem csinál semmit egész nap, akkor összefolynak a napok és gyorsan telik az idő. Amikor viszont tele vagyunk programokkal és teendőkkel, akkor hosszabbnak és tartalmasabbnak na meg persze fárasztóbbnak is tűnik minden. Na most az elmúlt pár hónapban elég sűrűk a napjaim és mégsem érzem eme "legenda" beigazolódását. Egyszerűen nincs különbség a lusta hétvégék és dolgos hétköznapok között. Ha dolgozik az ember ha nem, egyszerűen tovatűnnek az órák és ez borzalmasan tud idegesíteni. Egyszerűen nincs elegendő idő aztán hopsz, pislogok egyet és azon kapom majd magam, hogy vén nyanyaként ülök és fűzögetem a gyöngyeimet.  Mindazonáltal olyan érzésem is van, hogy ennek hamarosan vége. Valami fog történni. Tudjátok én hiszek a csodákban meg abban is amit az ép emberi elme felfogni képtelen. Van ez a kicsit gagyi "Ezo tévés" szövegnek tűnő null-síkos elmélet. Egyetértek, hogy elég ellentmondásos a szöveg, viszont (és lehet h most fogtok túl bolondnak gondolni, amit 1ébként nem bánok) magát az elméletet teljesen reálisnak találom. Ez....ez megint olyan dolog mint az EZO tévé. Azok a jóslós műsorok is komplett hülyének nézik a népet, holott jó lenne ha a nép közben tudná, hogy egyébként rohadtul van alapja annak amit ott blabláznak és az is jó lenne ha mindenki ki tudná szűrni magának az okos és hasznos gondolatokat. Nem kell nézni egyébként, mert már teljesen és nevetségesen elferdült a dolog. - hopsz egy picit eltértem a témától-.

A lényeg, hogy szerintem is teljes sebességgel tartunk valami felé... valami megmagyarázhatatlan felé. Napról napra furább lesz a világ. Emberek világosodnak meg és/vagy hullnak vissza a lelki nyomorba. Amivel semmi gond nincs, hiszen mindig van kiút és lehetőség. Alig várom, hogy 2013 legyen, mert ez az év nem szólt semmi másról min az egy helyben való toporgásról és, hogy az emberek megint 1 újabb szarkalábbal lettek gazdagabbak.

...továbbá ha lehet pár kérésem a Jézuskától (lehet közhelyes,de)...: nyugalmat, egészséget, szeretet kérnék, továbbá minden napra minimum plusz 5 hasznos órát, aztán hogy Magyarországon is megtekinthető legyen az MTV India youtube-os videói és még továbbá plusz eggyel több kockát SRK hasfalára. :)
Sok? ... lehet? .... lehetetlen?....

Mindenkinek élvezetes és feledhetetlen galaxis átúszást!
Just enjoy és NE sajnáltassátok magatokat.
Egyszer úgy is mindenki átéli a saját világvégéjét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése