2012. március 8., csütörtök

Megtört Az Átok!

Amióta elveszítettük a főnököt mindenki kíváncsian bizakodva, ugyanakkor szigorú elvárásokkal figyeli, hogy a "trónörökös" Sarah Burton, hogyan fogja/tudja pótolni a semmibe elveszett tehetséget és az űrt amit Lee McQueen hagyott maga után. Szerény véleményem szerint az elmúlt időszakban az újonnan kinevezett művészpalánta nem igazán hozott semmi újat és sokkolót... magyarán nem tudta FOLYTATNI Lee munkásságát. Inkább úgy fejezném ki a dolgot, hogy FENN TUDTA TARTANI a McQueen által hozott színvonalat és stílust. Viszont hiányzott belőle valami...valami játék, valami morbiditás, elvontság és félelmetesség ami miatt minden egyes McQueen ruha láttán kiráz minket a hideg. Sarah, ahogy mondani szoktam sorra "puffogtatta a kliséket". De ez csak az én véleményem.

Azonban most valami megváltozott. Íme a McQueen divatház legújabb kollekciója, ami láttán újra megdobbant a szívem és amelynek hatására kijelenthetem: MEGTÖRT AZ ÁTOK!

Hogy ez most csak egy ideiglenes szerencse, hogy Sarah véletlenül pont rátapintott a lényegre, vagy innentől kezdve folyamatosan elkápráztat minket, esetleg csak én látom így mert kezdem megszokni és lejjebb adtam az elvárásaimból??? Nem tudom. Minden esetre jó látni, hogy valaki aki igazán közel állt hozzá, teljes erejéből és 200%-on dolgozva próbál a márka és az elhunyt mester nevéhez illő kreációkat létrehozni, ez mindenképpen megnyugtató.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése