2013. január 1., kedd

2013 elseje...

Naggyon naggyon merem remélni kedves olvasóim, hogy a múlt éjszakát sikerült feledhetetlenné varázsolnotok. Úgy látszik az univerzum sem áll le működni hiába, hogy még neki is a másnapossággal kellene küszködnie.

Szeretnék ugyan is három jó hírrel is szolgálni, hogy könnyebb legyen a macskajaj vagy, hogy újabb okot adjak megint egy kis mulatozáshoz.

Először is kedves oldaltesó szerkesztőjétől kaptam ma a hírt, hogy bizony ám a mai napon (a vártnál is hamarabb) a Jab Tak Hai Jaan DVD mint amolyan, napvilágot látott és máris "rossz kezekbe" került. :D Ami annyit takar, hogy valószínűleg a hétvége felé vagy picivel azután már láthatjuk a mennyei fényben izzó élő és működő "álomlinket". Ezt a képet is tőle kaptam bizonyítékul.... hát nem csodás? :D

Még egyszer köszönet, hogy gondoltál rám és jöttél az infóval gyorsan, gyorsan! :)
Második jó hír, igazából "csak" egy extra-hiper-szuper macsós Chennai Express still, amihez TUMBLI-ul ennyit fűznék....
LIKE A BOSS

Továbbá egy posztert is kaptunk!
(meg lesz még több is ... reméljük egy halvánnyal érdekesebbek)

A harmadik jó hírem pedig igazából csak annyi lenne, hogy hála a jó égnek úgy néz ki idén sem szűnik a blog. Miért is szűnne, hiszen itt van mindjárt feljebb az ok, de nem csak a CE, hanem szerencsére sok más film és egyúttal zene is várja, hogy jól kielemezzük majd itt őket a jövőben. 

Mindenkit nagyon nagy szeretettel várok vissza idén is, és
nagyon boldog új évet kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése