2011. december 27., kedd

Csak Barátok

Egyszer volt, hol nem volt, volt az úgy, hogy nagy Rájen mániában szenvedtem. Bárki bármit kérdezhet róla én garantáltan tudni fogok rá válaszolni.
Ezen időszak alatt ismerkedtem meg a Csak Barátok című filmjével is. Ha még nem vagytok csordultig tele a karácsonyi filmekkel akkor teljes szívből tudom ajánlani ezt az isteni romantikus vígjátékot. A szereposztás meghozta a gyümölcsét, és a történet sem egy átlagos iskolás történet. Vegyük csak sorba, itt van ugyebár Rájen, a főszereplőnk aki először egy édes kis visszahúzódó duci fiút alakít, majd nagymenő üzletemberként és megújult külsővel tér vissza, aki olyan gyorsan cserélgeti a nőit, mint más a bugyiját. Amy Smart a legkedvesebb barátnőként jelenik meg, majd később mint az áhított nő személyét testesíti meg. Aztán ott van még a fergeteges Anna Faris az örök kedvenc, a vígjátékok és komédiák királynője. Idegesítő sztárocskát alakít aki mindenbe beleköt és csak púp az emberek hátán. Az Amerikai Pitéből jól ismert Chris Klein, Dusty Dinklemanként tűnik fel a színen és kisebb nagyobb sikerekkel elcsábítja Chris Brander (Rájen) elől A Nőt! Ha ez még nem lenne elég, hogy ez ember a hasát fogja a nevetéstől, ott van még Chris bájos családja. A kicsit bamba és butus anyukája aki mindent megtenne imádott fiacskájáért, és Chris egy szem öcsikéje akivel szent a testvéri szeretet, de azért nem vetik meg néha a nagy pofonokat sem. Érdekessége a filmnek, hogy komoly figyelmet fordítottak a filmzenének ami ilyen jellegű vígjátékoknál nem annyira jellemző.

Ajánlom a filmet mert vicces, imádnivalóak a szereplők, nagyon kedves a történet és karácsonykor játszódik, épp így aktuális. Egy két bloopers biztosan meghozza a kedveteket... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése