2011. december 14., szerda

Mi A Manó?

Szeretnék nektek bemutatni egy nagyon kedves és aranyos karácsonyi filmet. Mindent megtalálhatunk benne ami csak kell. Feltűnik a Télapó, igazi manók, mesebeli lények, kellemes karácsonyi hangulatú New York, aranyos szerelmi szál, kedves hősök, rengeteg dísz és töménytelen mennyiségű szirup.
Szóval az Északi-sarkon járunk, ahol Télapó készülődik a szokásos körútjára, ám az idei karácsony korántsem lesz olyan mint a többi. Buddy a manó (balra) elhatározza, hogy megkeresi az igazi szüleit és ezzel megkezdi hosszú utazását a  Nagy Almába! Viszont nem elég, hogy csak nemrég tudta meg, hogy igazából nem is tartozik a manó közösséghez, még a mogorva emberekkel is meg kell barátkoznia a nagyvárosban. Megkeresi édesapját akitől annó igen különös módon elkeveredett és próbálja újra felvenni vele a kapcsolatot, Buddy viszont folytonosan falakba ütközik. Nagyjából ezt a történetet meséli el a film, teszi ezt egy végtelenül bájos és vicces környezetbe beleültetve. Addig amíg az ember nem néz bele, addig nem érzékeli azt a "cukiságot" ami ebben a filmben van. Nincs mese, ezt meg kell nézni.
Nekem épp a múlt hévégén volt szerencsém újra megnézni és így sokadjára is akad rajta nevetni való. Tündéri film, a Grincs után a második kedvencem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése