2012. május 29., kedd

#BlackoutIsPlatinum

Igen, ezt is megéltük. Britney bébi legsötétebb albuma elérte a platina minősítést. Hogy hány eladott albumot jelenet ez? k*rva sokat! XD Amikor megkérdezik tőlem, hogy melyik a kedvenc Britney lemezem illetve, hogy melyik korszakot szerettem a legjobban, akkor gondolkodás nélkül rávágom, hogy az In The Zone lemez és korszak volt számomra a leg-leg. Akkor volt a csúcson, persze  erről még Britney és Britney rajongó között is élesen megoszlanak a vélemények. Ez volt 2003-2004 környékén. Tündökölt, sikert sikerre halmozott, Madonnázott, csókolózott, Christinázott, összeházasodott, kétszer is lebabázott, aztán itt hagyott minket. Hosszú és sötét évek következtek... olyan sötétek, hogy olyat még a Középföldét és a hobbitokat letaglózó Szauron sem tudott volna produkálni, ha nincsenek Frodóék. Tehetetlenül kellett végignéznünk, hogy Brit-Brit szó szerint a haját tépi és szépen lassan tönkremegy. Hogy ez az összeomlás miért és, hogyan történt arról mindenkinek megvan a maga mendemondája. Ez az úgynevezett Britney Mítosz! Sokan Kevint, a volt férjét okolják ... ám az általam felállított elmélet más alapokon áll, de azt hosszú lenne kifejteni. Majd egyszer, ha eljöttök hozzám egy Hit Mi Bébi Gyűlésre, akkor kitárgyalhatjuk. Oks? :) .... Szóval sok rajongó ezen pár év alatt jól leszakadt a táborból és örökre elveszítette hitét, hogy a pop hercegnője valaha is újra a régi fényében tündökölne. Aztán jöt! Jött! Jöttt! A nagy kombekk! Britney visszatér! Az elvonó és rehabilitáció sikeres volt, Britney ezalatt kiénekelte magából az összes dühét és csalódottságát, ebből született meg a BLACKOUT! Emlékszem, amikor kiszivárgott a Gimme More, éppen Magyarország legjobb Britney-s oldalán csibészkedtem, - ahol kedves kis Joy-családom mindig tárt karokkal vár -, és akkor megpillantottam a hírt. Amikor először hallottam a dalt, kirázott a hideg és arra gondoltam, hogy végre itt van, újra! Visszatért!
Aztán az már más kérdés, hogy arra a bizonyos nagy visszatérésre azóta is várok... Ugyan is hiába jött ki azóta újabb és újabb szipi-szupi albumokkal, a régi Britney már tovatűnt. Legalább is számomra. Azt a Britney-t akkor és ott, szerintem örökre kinyírta és otthagyta annak a fodrászatnak a padlóján.
Ennek ellenére, ha lehet akkor a Blackout-ot a második legjobb albumaként emlegetem és hát ennek a csodálatos platina minősítésnek az örömére, megpróbáltam kiválasztani a legbetegebb számot a lemezről. A választásom a Break The Ice-ra esett mert emlékszem, hogy ez a szám volt az amit képes voltam egész nap folyamatosan 100ezerszer egymás után lejátszani és énekelni. Aztán kijött hozzá ez a mangás klip és akkor még jobban kikerekedett a szemem, mondván: Ez igen, itt valami készülődik. Aztán még sem... de hát tudjuk jól, hogy Brit kiszámíthatatlan és képes a legócskább tímmel együtt dolgozni éppen akkor, amikor nagyon nagy szüksége lenne a profizmusra a háta mögött.
Visszatérve a lemezre, természetesen a Gimme More, a Radar és Get Naked is szintén nagy urak, de a Break The Ice... az szóval...az...ez:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése