2012. május 28., hétfő

Live - Love - Dance Again

JLo régi barátnőm. :) Úgy értem többek között Ő is ott volt amikor naggyá cseperedtem a sok Britney, Christina, Destiny's Child és nyálas de szexi fiúbandák mellett. Jenny nekem az a fajta jelenség akit picit Kylie-hoz tudnék hasonlítani. Mindig is elképesztően nőies tudott lenni úgy, hogy nem ment el alpári és gusztustalan végletekig. A zenéje is szintén tökéletesen tükrözte ezt a kifinomultságot és érettséget.
Ő, majdhogynem az egyetlen olyan énekesnő napjainkban akinek a mai bulis zenék is jól állnak. Nem hiába, hiszen régen is (majdnem) ezt csinálta. Szinte az egyetlen akitől el tudok fogadni egy-egy tüc-tüc zenét.
Az meg már csak hab a tortán, hogy imádom ha színészkedik és egy nagyon figyelemreméltó, derűs, vidám és életerős csajnak tartom. (főleg az interjúi és az american idol alapján)
Imádom ahogyan visszatért a hosszú üresjáratos évek után, és az sem kis titok, hogy elég durván letaglózott a hideg zuhanyként érkező hír: Jlo és Anthony elválnak. JLO és ANTHONY! DZSÉLÓ ÉS ÁNTONI!!! ÉRTEM? De hát ők Dzséló és ÁNTONÍ! /hiszti off/
Legújabb száma a Dance Again már első hallásra is tetszett, bár ennek a PitBullnak a vonyításától már sokszor a falra mászok. Na hát valljuk be, jó az amit csinál. A dal szövege megragad, a ritmusa elsodor és magával vonz az egész dal. (A verse részek picit furik lettek, de sebaj.)
Ami még említésre méltó, hogy a klip kiváltképpen "jóóóhféle". Igazi Dzséló klip lett, a csillogással, a disco hangulattal és az elmaradhatatlan táncos betétekkel.
Hát akkor Live - Love és Dance Again-t mindenkinek!
ÁMEN


 Ja és még Ő az aki smink nélkül is gyönyörű. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése