2012. május 25., péntek

Billu avagy "A Tökéletes OST" 5. rész - Jaoon Kahan

Rahat Nusrat Fateh Ali Khan
Már nincs sok hátra. Na nem mintha nem szerettem volna ezt a kis sorozatot de jobb ha tudjátok, hogy már csak egy dal van hátra ezen kívül. Most azonban az eddigi vidám, dinamikus és olykor lazulós hangulatból egy picit komolyabb hangvételre váltunk, az album  tulajdonképpen "legsötétebb" dalával.
Az énekesünk, kinek hosszú nevének megjegyzéséhez külön korrepetálást kell igényelni - Rahat Nusrat Fateh Ali Khan - mint mindig most sem adta akármilyen számhoz a hangját. Rahat mindig tudja, hogy mi a jó és mivel lehet az emberek lelkébe "belemászni". Ahogyan bizonyította is már ezt  oly sokszor, nálam például a My Name Is Khan című film egyik betétdalával is. Garantáltan a füledben marad és érdekes gondolatokat ébreszt. Magával sodor a dobok lüktetése, a különleges dallamvonulat és persze Rahat érzelmekkel teli hangja. Lássuk és hallgassuk hát sorozatunk utolsó előtti darabját.

Mivel maga a klip picit sem látványos és amúgy is csak egy enyhe két percet csíp ki a dalból, így a teljesebb élmény érdekében és az érvényesülés érdekében ebben most "csak" ebben a formában tettem hallgathatóvá.

 www.Songs.PK - Jaoon Kahan - www.Songs.PK .mp3
Found at bee mp3 search engine


Aztán készüljetek a hangrobbanásra, a dalra ami szerintem mind közül a legelképesztőbb! ;D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése