2011. november 10., csütörtök

He Ate My Heart

Nem szeretnélek titeket (már ha vagytok) rögtön elijeszteni a Gaga mamival, de mivel a sors most ezt dobta elém, így úgy gondoltam, hogy vele kezdem a sort. Szörny anyánkat nem kell bemutatnom azt hiszem senkinek. Tehetségével és kisugárzásával rögtön, a kezdetektől fogva levett a lábamról. Ami még inkább elmélyítette a szeretetemet iránta, az a mérhetetlenül jó, hatalmas szíve és lelke. Szerintem a legtöbb Szörnyecske azért is szereti Gagát, mert tud vele azonosulni az életében ért bántalmakat és nehézségeket illetően. Ezért is szokták mondani, hogy Gaga legtöbb rajongója általában vagy a saját neméhez vonzódik, van valamilyen testi vagy lelki "fogyatékossága" vagy egész egyszerűen a társadalom által felállított primitív elképzeléseknek és szabályoknak az áldozata. Ezért is a "TEAM WEIRDO" amit az oldal jobb oldalán találhattok. Ebbe most még nem szeretnék belefolyni, de ígérem egyszer kifejtem a témát. Annyit elöljáróban, hogy ez egy csapat ( :) huh ) amit Mina-val alapítottunk. Hogy oda kik tartoznak? ..na ezt fogom egyszer bővebben kifejteni.
Tovább lépve a témában, a dal mit most szeretnék megosztani nem éppen a leírtakról szól, ám ettől még szeretjük, sőt! Saját szerény véleményem szerint a The Fame Monster album egyik legdinamikusabb és legérzelemdúsabb dala. A szövege magáért beszél! Mindazonáltal ennek a dalnak az előadása közben készült fotók számomra nagyon inspirálóak. Nem tudom megfogalmazni miért. A jelmezek, a háttértáncosok és Gaga mami arckifejezései, a vér, a fájdalom és úgy általában minden... Ez a dal nekem maga a mámor! Hallgassátok borzongással! :)

image


A dalhoz sajnos nem készült klip, ezért rakom be ezt az élő fellépést.

Természetesen bárkinek, bármikor kellene az éppen kirakott dal mp3 formátumban, csak dobjon egy megjegyzést az e-mail címével és én eljuttatom hozzá.

2 megjegyzés:

  1. jó a szó tesó :D *monsterpaw weirdo tartással*

    VálaszTörlés
  2. Már nálad is elkezdtem olvasgatni, de úgy belehúztál az írásba, hogy alig tudlak követni. :D
    *pawzup*

    VálaszTörlés