2012. szeptember 22., szombat

Rishi Kapoor - az Om Shanti Om evolúciója

Om Kapoor and me, we're just good friends!
Ez megint olyan, hogy valaki vagy nagyon nem tudja értékelni, vagy éppenséggel érzi és szereti is, na meg esetleg még látta a Karz című filmet! Rishi a legenda és a még nálánál is híresebb (Kishore Kumar által énekelet) dalocska, amit az OSO-ban szerettünk, de az eredetit (Karz) meg még jobban. Épp a napokban nézegettem (eddig nem tudom miért nem?) az idei IIFA performanszait és azt kell, hogy mondjam Rishi mindent vitt. Bár ugyebár az úgy lett volna a tuti ha a King, az Om Kapoor állik-táncikállik ott vele együtt-mellette, de hát az elvégre is nem igazi Kapoor, a Ranbir meg mégiscsak az apuci szeme fénye. Rájadásul a Shah éppen forgatta az év filmjét és nem volt ott a rendezvényen. Nos. Ha a Jab Tak Hai Jaan valójában olyan jó lesz mint ahogyan azt a tréler is bemutatja, akkor azt hiszem igazoltan hiányzott az ívöntről. Meg aztán különben is ha ő ott van, akkor mindent és mindenkit visz. Ezt meg már nem engedheti meg magának minden egyes évben! Jaj máááár. :D Bár ilyesféle táncikálás Rishivel is csak egyszer-egyszer adódik. Akárhogy is...

...ahhoz, hogy ez a dal és az az ezüst diszkódressz együtt jól működjön, éppen hogy csak kivételesen most nem SRK kell! Mert itt Rishi az ász!

Nagyon sztájl, nagyon fíling, nagyon szeretjük!
Hey, tumne kabhi kisi se pyaar kiya? 
KIYA!!!

....és akkor ha már szóba került Om Kapoor és ha már OSO. Hát persze, hogy ezt is megnézzük!De hogyan is működik mindez 2012-ben? Jaj, a videóba picit bele kell tekerni, egészen pontosan majdnem a végén van az amit keresünk. Ám ha rám hallgattok nem tekergéltek ti itt semmit, hanem megnézitek szépen sorban, rendben az előadásokat. Há mer', nem olyan rosszak azok csaje!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése