2012. szeptember 28., péntek

Yash Chopra ... lights out, camera off.

Micsoda nap volt a mai. Először is mert Yash Chopra, Bollywood románc királyának ma volt a 80. születésnapja! Igen! 80! ... és gondolná az ember, hogy még pár hete sincs, hogy befejezték forgatni legutóbbi filmjét, a bőszen várt Jab Tak Hai Jaan-t?  Az utolsót. Mert, hogy ma szépen és szolidan kijelentette, ő bizony eleget dolgozott az elmúlt "pár" évben és most úgy döntött, hogy végleg leteszi a kamerát s nem rendez többé. Inkább fiatal pályakezdőket próbál majd jobb útra téríteni és átadni nekik a hosszú évek alatt megszerzett tudását. Tette mind ezt a bejelentését egy kötetlen beszélgetés keretein belül, ahol nem más mint SRK volt a beszélgetőtárs, és amit egyébként élőben lehetett követni a jutyúbon. ... különös érzés volt hallgatni a két igen sokat tapasztalt filmes nagykutya eszmecseréjét. Amilyen érzékletesen el tudtak ezek beszélgetni a régi szép időkről, a nagy romantikus filmek főszereplőjéről magáról a szerelemről, és még úgy amúgy egy kis Jab Tak Hai Jaan is belefért a végére. Ahol aztán elhangzott a mondat. Yashji végleg kiszáll. Szerintem senki nem hitt éppenséggel a szemének és fülének. SRK (aki egyébként az első 10 perc után láthatóan cigihiányban szenvedett XD ) is jól elérzékenyült, hiszen hát azért még is csak vele és hozzá is! fűződik karrierjének beindulása. Choprához. Vége.
A levegő meghűlt, Yashji elmondása szerint azért még boldog és büszke, a rajongók többsége szomorkodik és SRK meg azóta sem csicsergett! :)D Biztos nagy gudbáj parti van, Hai! ... 
... de azért még sem hagyott itt minket csak úgy az öreg nagyúr. Jön itt a Jab Tak Hai Jaan, ami már ezzel a lépéssel meg is kapta a "Yash Chopra legutolsó románca" titulust, így önmagában alapművé emelve a filmet, bár annak megjelenésére még igencsak várni kell. (Hol lesz már a music launch???)
Szó mi szó, van itt azért nekünk még Karan Joharunk meg Farhan Akhtarunk, Farah, Aditay és a többiek. De azért azt is biztos, hogy még egy Darr vagy Veer-Zaara és Jab Tak Hai Jaanunk sem lesz így még egy. (Mellesleg megérkezett a hír, hogy SRK következő filmjének rögzítése is megkezdődött.)


....na és akkor ha már itt tartunk, a Jab Tak Hai Jaan trélere.


Várjuk nagyon .... nagyon, nagyon NAGYON!
Rahman, Gulzar, Yashji, SRK, Anushka és Katrina, Ladakh mesés tájai meg még London is.
Szerelembe esünk ....
...Jab Tak Hai Jaan....Jab Tak Hai Jaan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése